Service en support

WATT Fietsen biedt je graag een complete service. Je kunt ons e-mailen of bellen. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar. 

 

Email: [email protected]

Telefoon: 085 0201106

 

Garantie

Op Watt fietsen geven wij 2 jaar garantie op materiaal- en constructiefouten van het frame op voorwaarde dat de fiets goed is behandeld, met zorg is gebruikt en regelmatig is onderhouden. Ook op de elektrische onderdelen zit 2 jaar fabrieksgarantie. Op alle andere onderdelen en de lak geven we 1 jaar garantie. Op de batterij leveren wij 1 jaar garantie of 500 oplaad-cycli.

Normale slijtage en onjuist onderhoud vallen niet onder de garantie evenals onderdelen of accessoires die niet origineel door ons zijn geleverd of door ons zijn vervangen. De garantie is beperkt tot de reparatie of vervanging van het defecte onderdeel. Kosten voor montage zijn voor rekening van de eigenaar. De factuur is tevens garantiebewijs. De garantie is niet overdraagbaar en vervalt als de fiets overgaat naar een volgende eigenaar, wordt verhuurd of wordt gebuikt voor andere doeleinden dan voor eigen gebruik. 

 

Klachten en Claims

Indien je een klacht hebt met betrekking tot je bestelling, dan geldt hiervoor de volgende procedure. Stuur ons een email: [email protected] Voegt tevens een kopie van je factuur bij en een duidelijke omschrijving van de klacht. Ons klantenservice neemt je klacht zo spoedig mogelijk in behandeling en zal hierover contact met je opnemen. Indien je klacht terecht is zal onze klantenservice je een passende oplossing aanbieden.