Verzenden & retourneren

WATT Fietsen streeft ernaar om bestellingen tot 21:00 uur nog dezelfde dag te verzenden. Je ontvangt dan via de email een track & trace meldingen waarmee je de bezorging tot aan huis kunt volgen. Veelal wordt de bestelling dan de volgende dag bij je afgeleverd. Je moet tekenen voor ontvangst. Alle verzendingen zijn verzekerd tijdens de periode van vervoer.

De fiets komt aan in een kartonnen doos. Het enige wat je nog moet doen, is de wielen en trappers monteren en het stuur recht zetten. Echt een fluitje van een cent. De accu is geladen maar het is raadzaam om deze eerst helemaal op te laden voordat je gaat fietsen. Rijd de accu de eerste paar keer niet helemaal leeg en laad hem dan weer op. Dit geeft het beste rendement op langere termijn.

Onderzoek het pakket onmiddellijk na aflevering op eventuele beschadigingen. Eventuele schade kun je aan ons doorgegeven via een email aan: [email protected]

 

Verzendkosten

Orders vanaf € 75,- worden franco verstuurd. Voor orders van minder dan € 75,- brengen wij € 15,- verzendkosten in rekening. 

 

Retourneren

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je, nadat je een product hebt besteld, alsnog besluit op je koop terug te komen. In dat geval kun je uiteraard je order via de mail annuleren mits je bestelling binnen die termijn nog niet is verwerkt. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

In de periode van 14 dagen na ontvangst van je totale bestelling heb je de mogelijkheid om te herroepen. Indien je besluit om een product te retourneren, dien je het product met alle geleverde toebehoren, in de originele staat en, indien redelijkerwijs mogelijk, in onbeschadigde- en originele verpakking aan WATT Fietsen te retourneren volgens onderstaande instructies:

  • De 14 dagen bedenktijd geldt alleen voor die producten die bij ons gekocht zijn.
  • Het artikel is in ongebruikte staat en het artikel komt retour in originele staat en, indien redelijkerwijs mogelijk, in onbeschadigde- en originele verpakking.
  • Je kunt binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van je bestelling en zonder opgave van reden de koopovereenkomst herroepen, je bent op tijd met herroepen als je de herroeping verzendt voordat deze termijn is verstreken.
  • Je dient je fiets inclusief aankoopfactuur te retourneren naar: WATT Fietsen Oostergracht 9, 3763 LX Soest Nederland
  • Indien je een bedrag betaald hebt, zal dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetaald worden met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt. WATT Fietsen zal wachten met terugbetalen tot zij de goederen retour heeft ontvangen. Aan de terugbetaling zijn geen administratiekosten verbonden.
  • De verzendkosten en het risico van verzending van jouw adres naar onze vestiging kunnen niet verhaald worden op WATT Fietsen.
  • Wanneer je een bestelling in zijn geheel retourneert, ontvang je het totale factuurbedrag, inclusief de verzendkosten, terug. Indien je een bestelling gedeeltelijk retourneert, ontvangt je enkel de artikelwaarde terug.
  • Indien je een product met een beschadiging retour stuurt, zal het te vergoeden bedrag evenredig met de ontstane schade verrekend worden. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor de eventueel ontstane waardevermindering.

 

Artikelen ruilen

Indien je artikelen wenst te ruilen adviseren wij je de artikelen te retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen op onze website. Zo zie je gelijk of het gewenste artikel nog beschikbaar is. Als je een nieuwe bestelling plaatst, hou er dan rekening mee dat je voor deze bestelling een nieuwe factuur en bestelbevestiging ontvangt. Bewaar deze nieuwe factuur goed: dit is tevens je garantiebewijs.